Columbia sleept krappe zege uit Enschedese vuur

VideoColumbia is de nieuwe koploper in 2J. Door de 0-1 overwinning op Suryoye Mediterraneo heeft de ploeg van Willem Mulderij nu twee punten voorsprong op de formatie uit Enschede.

 1. Vrouwen Witkampers geven winst uit handen
  PREMIUM

  Vrouwen Witkampers geven winst uit handen

  Het leek zo mooi te worden voor het eerste vrouwenteam van de Witkampers. Vijf minuten voor het eind van het duel tegen Eindhoven VR2 in de hoofdklasse B stond de ploeg van trainer Martin Wijnbergen nog met 2-1 voor. Echter, in de 85e en 88e minuut scoorde de FC Eindhoven VR2 nog tweemaal, waardoor de zwart-witten alsnog met lege handen stonden. Erg sneu, maar er werd verloren van een opponent die behoort tot één van de beter voetballende ploegen in deze afdeling.
 2. Berkum doet uitstekende zaken, teleurstellende middag voor HHC, Staphorst en DVS’33, Flevo Boys fier aan kop in de Hoofdklasse
  Teruglezen liveblog

  Berkum doet uitsteken­de zaken, teleurstel­len­de middag voor HHC, Staphorst en DVS’33, Flevo Boys fier aan kop in de Hoofdklas­se

  HHC Hardenberg maakte een uitstekende voorbereiding door, maar van die vorm komt in de eerste competitieweken helemaal niets terecht. De ploeg ging vanmiddag kansloos onderuit tegen AFC, dat niet eens geweldig speelde. In de Derde Divisie kregen Staphorst en DVS’33 nieuwe tikken te verwerken. Hoe groot is het contrast met Flevo Boys? De ploeg uit Emmeloord is nog altijd ongeslagen én zonder puntenverlies in de Hoofdklasse. Herbeleef de mooie voetbalzaterdag terug in onderstaand liveblog.
 3. Patiënt Poll dankt pupil Ali en ziet ‘armlastig’ Overwetering toch de punten pakken
  PREMIUM

  Patiënt Poll dankt pupil Ali en ziet ‘armlastig’ Overwete­ring toch de punten pakken

  Twee geschorste centrale verdedigers en een gebroken sleutelbeen. Overwetering-trainer Sander Poll had nogal wat om zich zorgen over te maken afgelopen week. Alsof dat nog niet genoeg was kwam daar het spel van zijn ploeg in de eerste helft tegen Diepenveen daar nog bij. Wonder boven wonder kwam het aan de hand van de talentvolle aanvaller Hushan Ali toch nog goed met de derdeklasser (2-1).

Amateurvoetbal