Columbia sleept krappe zege uit Enschedese vuur

VideoColumbia is de nieuwe koploper in 2J. Door de 0-1 overwinning op Suryoye Mediterraneo heeft de ploeg van Willem Mulderij nu twee punten voorsprong op de formatie uit Enschede.

 De beslissing in de topper van 2J viel, na een saaie eerste helft, een kwartier na de pauze. Nadat de eerste kansen na de thee voor de thuisploeg waren, werd een Apeldoornse aanval door het midden, randje buitenspel, door Charlie van der Hulst doeltreffend afgerond. 

Hoewel de ploeg uit Enschede de gehele tweede helft een licht veldoverwicht had en na het doelpunt de druk nog iets verder wist op te voeren, bleven verdere doelpunten voor beide partijen uit. Daarbij dient vermeld te worden dat de Apeldoornse keeper Leroy de Boer een paar keer flink in actie moest komen om de gelijkmaker te voorkomen. 

Matchwinnaar Charlie van der Hulst liep na de wedstrijd met een flinke glimlach rond: ,,Bij het doelpunt zag ik de mogelijkheid om vanuit de linksachterpositie mee naar voren te gaan en dat pakte wel lekker uit ja. Nu staan we mooi bovenaan.”

Oost 2J: Suryoye-Mediterraneo – Columbia: 0-1 (0-0). 58. Charlie van der Hulst (0-1).

Volledig scherm
Randall Lesilolo (3) en Stefan Derksen (6) kijken toe bij het duel tussen Maikel Lange en Sharbel Abouzeid van Suryoye-Mediterraneo © Jos Mulder

Amateurvoetbal