Volledig scherm
Sander Krijns kan weer juichen op de voor hem karakteristieke wijze. © Wout van Zoeren

CSV Apeldoorn dankt zege aan blunderende keeper van Hierden

Ook de tweede thuiswedstrijd van het seizoen heeft CSV Apeldoorn in winst omgezet. Op sportpark Orderbos was de ploeg van trainer Jeroen Burghout met 4-2 te sterk voor Hierden. Een verdiende overwinning.

Alle noemenswaardige momenten zaten in de eerste helft. Na zeven minuten leek CSV de score te openen, maar volgens de clubgrensrechter had de bal de lijn niet gepasseerd. Uitgerekend in de tegenstoot scoorde Hierden. Rick Boersma nam de bal vol op de pantoffel, het leder verdween achter keeper Dean Bredewolt.

Daarna kantelde de wedstrijd snel, in het voordeel van CSV. Sander Krijns en Fedde Timmer scoorden allebei tweemaal. De keeper van Hierden, Nick Grootkarzijn, zag er bij drie treffers niet lekker uit. CSV combineerde goed bij fraaie aanvallen, maar vlak voor rust maakte Hierden de 4-2 na defensieve onzekerheid bij de thuisploeg.

In de tweede helft gebeurde er nog maar weinig. Hierden was meer aan de bal, maar grote opgelegde kansen waren er voor hen niet te bespeuren. In de allerlaatste minuut raakte CSV’er Joey Bosz nog de paal.

1D: CSV Apeldoorn – Hierden 4-2 (4-2). 7. Rick Boersma 0-1, 14. Fedde Timmer 1-1, 20. Sander Krijns 2-1, 29. Krijns 3-1, 38.Timmer 4-1, 43. Maikel Vermeulen 4-2.

Amateurvoetbal