Volledig scherm
Melvin Bresser in duel met Ricardo Mengerink

CSV Apeldoorn stijgt naar tweede plek

APELDOORN – Doordat CSV Apeldoorn thuis met 4-0 SDV Barneveld opzij zette, en DOVO in eigen huis niet verder kwam dan een 2-2 gelijkspel tegen runner-up ACV, heeft de ploeg van Peter Boeve zich opgewerkt tot de tweede positie op de ranglijst van de Hoofdklasse B.

De Apeldoorners creëerden legio kansen, maar het duurde tot de 39ste minuut voordat de voorsprong kwam, via Frank Boers. Tien minuten na de thee zorgde clubtopscorer Richard van Schooten voor de beslissing.

De laatste twee goals, van Van Schooten en Sander Krijns, waren er voor de statistieken. Barneveld creëerde een enkele kleine kans voor rust, maar na de tweede tegengoal waren ze rijp voor de slacht.

CSV Apeldoorn – SDV Barneveld 4-0 (1-0). 39. Frank Boers 1-0, 55. Richard van Schooten 2-0, 70. Van Schooten 3-0, 76. Sander Krijns 4-0.

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Amateurvoetbal