Volledig scherm

De Kleine stopt als voorzitter VVOG Harderwijk

HARDERWIJK - Laurens de Kleine stopt als voorzitter van VVOG door een gebrek aandraagvlak. De overige bestuursleden dragen Fred Moll op de algemene ledenvergadering van 30 juni voor als zijn opvolger.

De Kleine werd op 26 november 2014 geïnstalleerd als voorzitter. Het eerste halfjaar werd hij geconfronteerd met een forse naheffing van de Belastingdienst voor onbelaste vergoedingskosten. Het afgelopen halfjaar werd het bestuur versterkt en werd een plan geschreven om de vereniging voor te breiden op de toekomst.

De Kleine gaat zich nu meer richten op zijn politieke activiteiten in gemeenteraad en provincie. Daarnaast wil hij ook meer energie steken in het ontwikkelen van zijn Bed en Breakfast ‘De Stadsboerderij’.

Meer in de Stentor van zaterdag 18 juni.

 1. SV Zwolsche Boys neemt afscheid van erelid Rein van Veen
  video

  SV Zwolsche Boys neemt afscheid van erelid Rein van Veen

  SV Zwolsche Boys heeft donderdagmiddag op indrukwekkende wijze afscheid genomen van erelid Rein van Veen. Van Veen overleed vrijdag 17 november op tachtigjarige leeftijd en was zeventig jaar daarvan, lid van de Boys. Hij bekleedde in die periode vele functies, van profvoetballer tot trainer tot archivaris. Hij was alleen nooit voorzitter. ,,Teveel gezeur aan de kop," zei hij een half jaar geleden in een interview met de Stentor.
 2. Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk
  video

  Geen hoofdprijs, wel boost voor clubheld uit Harderwijk

  Tiny Heijmans uit Geffen, finalist van het verspreidingsgebied Brabants Dagblad, is op de KNVB Campus in Zeist uitgeroepen tot winnaar van de Clubhelden van de amateursport 2017. Als vrijwilliger van Nooitgedacht, de voormalige club van Ruud van Nistelrooij, ontving hij 10.000 euro voor zijn club. Harderwijker Goossen Luytjes, als VVOG-vrijwilliger de winnaar van het Stentor-gebied, haalde de top-drie niet maar ging wel met een minicruise naar huis.

Amateurvoetbal