Wacker was op 3 mei de eerste regionale kampioen in het amateurvoetbal, de voetballers uit De Wijk spelen komend seizoen in de derde klasse.
Volledig scherm
PREMIUM
Wacker was op 3 mei de eerste regionale kampioen in het amateurvoetbal, de voetballers uit De Wijk spelen komend seizoen in de derde klasse. © Wilbert Bijzitter

De platte kar en de champagne staan klaar, deze clubs kunnen in de komende weken kampioen worden

De eerste kampioenen in het regionale amateurvoetbal zijn al bekend. Dat zijn Wacker, Nieuwleusen en Dieze West. Maar daar kunnen in de komende weken nog een hoop feestvierders bij komen. Een flink overzicht.

2 reacties

 • Wilma van Loenen

  1 maand geleden
  Top Gert van Bokhorst! Het vrouwenvoetbal krijgt nauwelijks aandacht van de Stentor. We zetten in op het kampioenschap van deze twee voetbalvrouwen teams.
 • Gert Van Bokhorst

  1 maand geleden
  Nog even een toevoeging…. Vrouwen 1 van zowel Victoria Boys als ook van Klarenbeek maken grote kans op kampioenschap. Victoria boys 1e klasse zondag en SC Klarenbeek 1e klasse zaterdag. Hopen volgend seizoen beide in de Hoofdklasse te spelen. Ook best uniek dat SC Klarenbeek met beide eerste elftallen voor kampioenschap strijdt..
 1. Finale Witkampers gestaakt na ongeregeldheden, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklasse
  Liveblog

  Finale Witkampers gestaakt na ongeregeld­he­den, doek valt voor DAVO en Heino blijft dromen van de hoofdklas­se

  Witkampers was nog maar één minuut verwijderd van een overwinning op vv Doetinchem en promotie naar de tweede klasse. Maar ongeregeldheden langs en op het veld staken daar (voorlopig) een stokje voor. De ontmoeting tussen Hoonhorst en DAVO werd wél uitgespeeld, maar die zal de ploeg uit Deventer snel willen vergeten. Heino beleefde daarentegen een mooie middag en is hard op weg naar de hoofdklasse, terwijl in IJhorst de champagneflessen zelfs al zijn ontkurkt.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.

Amateurvoetbal