Ter illustratie.
Volledig scherm
Ter illustratie. © Pim Ras

De sportredactie zoekt nieuwe medewerkers

oproepDe sportredactie van de Stentor is per direct op zoek naar nieuwe medewerkers, voor de regio’s Deventer en Apeldoorn. Heb jij schrijftalent, ervaring binnen de journalistiek, passie voor sport en ben je minimaal 18 jaar oud, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Medewerkers van de sportredactie worden op freelancebasis ingezet om verslag te doen van wedstrijden in het regionale amateurvoetbal en/of diverse andere sporten. Beschikbaarheid op zaterdag of zondag is dan ook een must; kennis van het Deventer of Apeldoornse amateurvoetbal een dikke pre.

Heb jij daarnaast goede ideeën voor interviews of interessante verhalen binnen de regionale sportwereld, dan vind je jouw naam en artikelen binnenkort misschien wel terug in de krant en op onze website. Kun je bovendien boeiende korte filmpjes maken met je smartphone, van bijvoorbeeld opvallende gebeurtenissen op het veld, dan heb je een streepje voor.

Je hoeft niet per se in het bezit te zijn van een diploma binnen het vakgebied, maar enige ervaring binnen de journalistiek is wel gewenst. Ben je nog bezig met je opleiding of schrijf je bijvoorbeeld verdienstelijke stukjes voor je eigen club, dan zou je de sportredactie binnenkort maar zo kunnen komen versterken.

Wat te doen?

Schrijf een beknopte motivatie en e-mail deze naar sportredactie@destentor.nl, onder vermelding van ‘medewerker sport’. Vermeld in de e-mail je telefoonnummer, waar je vandaan komt, hoe oud je bent en vooral waarom jij geschikt bent om aan de slag te gaan als medewerker van de sportredactie van de Stentor. Wie weet sta jij dan zeer binnenkort al langs de lijn voor ons!

Amateurvoetbal