Haarle, hier op archiefbeeld tegen Nieuw Heeten, ontvangt zondag Holten. Een duel tussen de nummer twee en één van 4G.
Volledig scherm
Haarle, hier op archiefbeeld tegen Nieuw Heeten, ontvangt zondag Holten. Een duel tussen de nummer twee en één van 4G. © Gerard Vrakking

Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfballers gaan van start in de zaal

Sportprogramma Deventer/ZutphenOndanks de huidige coronamaatregelen en de nodige afgelastingen kwam het gros van de regionale sporters afgelopen weekend ‘gewoon’ in actie. Gelukkig maar, want de belangrijkste bijzaak in het leven zorgt ook voor afleiding. Dat zal aankomend weekend, hopelijk, niet anders zijn. Maar met nieuwe coronamaatregelen die boven de markt hangen kan alles vanaf vrijdag zo maar weer anders zijn.

 1. Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustrerende middag en Diepenveen wint de clash der middenmoters
  Was dit de laatste?

  Wacker overtuigt opnieuw, Heino beleeft frustreren­de middag en Diepenveen wint de clash der middenmo­ters

  Of onze amateurclubs in het restant van dit kalenderjaar nog in actie komen? Dat zal moeten blijken. Mocht dat niet het geval zijn, hebben de zondagclubs er in ieder geval alles aan gedaan om er een gedenkwaardige laatste speeldag van 2021 van te maken. Dat geldt vooral voor het nog altijd ongeslagen Wacker, dat veel te sterk was voor Zandhuizen. Ook Loenermark beleefde een eenvoudige middag, terwijl Heino en Heeten hun thuiswedstrijd anders hadden voorgesteld.
 2. Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevonden, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes
  PREMIUM
  CSV Apeldoorn

  Patrick Maneschijn heeft het plezier teruggevon­den, nu hij eindelijk vrij is van pijntjes

  Na jarenlang te hebben gekwakkeld met blessures, kan Patrick Maneschijn nu eindelijk pijnvrij voetballen. En hoe. De aanvaller maakte afgelopen dinsdag twee doelpunten tijdens de 4-0 zege op SVI en bereidde dit weekend het eregoaltje van Laurence van den Enk voor in de met 4-1 verloren oefenwedstrijd tegen DVS’33. Maar belangrijker: de Deventenaar wíl weer voetballen.

Amateurvoetbal