Volledig scherm
Nejim el Atiaoui kiest voor een tweede periode bij Unicum en neemt afscheid van Dieze West. © Henri van der Beek

Dieze West verliest El Atiaoui, maar haalt wel Betaze en Akloud

SPELERSCARROUSELDieze West raakt Nejim el Atiaoui al na één seizoen weer kwijt. De sterspeler keert weer terug naar Unicum. De Zwolse vierdeklasser verwelkomt ook vier nieuwe spelers: Jesse Betaze, Jaouad Akloud, Ahmet Karakutuk en Ilias Akloud.

El Atiaoui (31) kwam vorig jaar terug naar Dieze West, de club waarmee hij op de zondag grote successen kende. Na een teleurstellend jaar op zaterdag in de vierde klasse, trekt de aanvallende middenvelder weer naar Lelystad, waar hij bij Unicum in de tweede klasse gaat voetballen.

Betaze (26) is één van de nieuwelingen voor Dieze West. De middenvelder, die ook als verdediger uit de voeten kan, maakt de overstap van KHC. Betaze speelde eerder voor onder meer Almere City, WHC en Flevo Boys.

Jaouad Akloud (32) komt voor de derde keer terug op het Hoge Laar. De aanvaller speelde mee in de hoogtijdagen van Dieze West, in de hoofdklasse. Hij stond de laatste jaren namens Rohda Raalte, Go Ahead Kampen en Alcides op het veld.

Verder krijgt trainer Tom IJzerman de beschikking over Karakutuk, een 22-jarige verdediger van Ulu Spor, en middenvelder Akloud (19) van CSV’28.

Amateurvoetbal