Volledig scherm
Dieze West

Dieze West volkomen kansloos

ZWOLLE – Na de slechtste wedstrijd van het seizoen moest Dieze West de zesde nederlaag bijschrijven. SDO uit Bussum bleek duidelijk beter (1-3).

Trainer Stephan Rahantoknam reageerde teleurgesteld. “Dit was de slechtste wedstrijd van ons tot nu toe. Aanvallend, verdedigend en in de omschakeling. We kwamen overal tekort.” De gasten, getraind door Ivar van Dinteren, kwamen binnen drie minuten op voorsprong na een vrije trap.

Tandeloze tijger
Hoewel de Zwollenaren ruim zeventig procent balbezit hadden, bleek Dieze West een tandeloze tijger. SDO kon afwachten en de momenten uitkiezen om nog een keer toe te slaan. Dat gebeurde twee keer via een van richting veranderd schot. Dieze West speelt volgende week in de beker tegen derdeklasser Heeten. “Die winnen we wel”, zei de trainer.

Tweets over #diesdo from:sportstentorzwo since:2016-10-14

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Amateurvoetbal