Lochem heeft de ban gebroken, SVBV-doelman Kevin Bannink baalt.
Volledig scherm
PREMIUM
Lochem heeft de ban gebroken, SVBV-doelman Kevin Bannink baalt. © Jan Ruland van den Brink

Dikke nederlaag kan feeststemming in Barchem niet verpesten

DISTRICTSBEKEROm de paar jaar staat hij op het programma, de derby in de districtsbeker tussen SVBV en Lochem. Bij de thuisclub uit Barchem was het feest: ,,We verwachten zo’n 200 man, maar voor hetzelfde geld komt er drie man en een paard’’, aldus voorzitter Frank Mentink.

 1. Wacker verliest voor het eerst in drie jaar, HHC hard onderuit, Staphorst zegeviert op Urk en Berkum blijft kansloos laatste
  PREMIUM
  overzicht Zwolle

  Wacker verliest voor het eerst in drie jaar, HHC hard onderuit, Staphorst zegeviert op Urk en Berkum blijft kansloos laatste

  Aan opvallende uitslagen geen gebrek in het amateurvoetbal. Zo verloor HHC Hardenberg, koploper in de tweede divisie, op De Boshoek met liefst 1-6 van Rijnsburgse Boys. Niet minder verrassend was de zege van Staphorst op Urk in de derde divisie: 1-3. In de vierde divisie spreken de regionale teams nog geen woordje mee in de top van de ranglijst. Zondagclub Wacker verloor sinds het eerst sinds 15 december 2019 (1-3 tegen Donkerbroek): ditmaal was Trinitas te sterk (6-2).
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”