Stefan Jansen van Hierden in actie.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan Jansen van Hierden in actie. © Winanda van Zwamen

Dit zijn de uitslagen doelpuntenmakers van het amateurvoetbal in Apeldoorn en de West-Veluwe

updateWat gebeurde er allemaal op de voetbalvelden dit weekend. Hier staan alle resultaten en doelpuntenmakers van de wedstrijden van de clubs uit de regio Apeldoorn en West-Veluwe op een rij. Dit artikel wordt het hele weekend aangevuld met de wedstrijden die wel doorgaan.

 1. Na meer dan een jaar kan Arjan Wiegers eindelijk weer minuten maken bij IJVV: ‘Ik voelde me machteloos’
  PREMIUM
  Tweede klasse

  Na meer dan een jaar kan Arjan Wiegers eindelijk weer minuten maken bij IJVV: ‘Ik voelde me machteloos’

  Bijna vijftien maanden duurde het blessureleed, maar daar staat Arjan Wiegers weer. Een blik over de linkerschouder, een vette glimlach. De linksbuiten van IJVV springt en huppelt aan de zijlijn, staat te trappelen voor zijn invalbeurt van iets minder dan een kwartier. Een goal als kers op de taart is hem niet gegeven; 2-0 is het en 2-0 blijft het tegen OWIOS.
 2. Danny Moorman maakt zich niet druk om mogelijke degradatie met DESZ: ‘Een stap achteruit, twee vooruit’
  PREMIUM
  Tweede klasse

  Danny Moorman maakt zich niet druk om mogelijke degradatie met DESZ: ‘Een stap achteruit, twee vooruit’

  Danny Moorman was erbij toen ‘zijn’ DESZ als promovendus kampioen werd in de derde klasse en voor het eerst in de geschiedenis in de tweede klasse ging spelen. De ploeg uit Zwartsluis eindigde daarin de afgelopen jaren steevast in het linkerrijtje. Hoe anders is dat dit seizoen. Moorman en zijn teamgenoten vinden zichzelf terug op de laatste plaats. Ook AGOVV blijkt een maat te groot: 0-5.
 3. Adriaan Jacobs strijdt voor Groen Wit, volk en vaderland: ‘keihard werken en vuile meters maken’
  PREMIUM
  derde klasse

  Adriaan Jacobs strijdt voor Groen Wit, volk en vaderland: ‘keihard werken en vuile meters maken’

  Een treffer van Jean Matitaputty diep in blessuretijd leverde Groen Wit ’62 behalve een 4-3 zege tegen hekkensluiter ABS de koppositie op in de derde klasse D. Het venijn zat ‘m zondag in de staart aan de Landdrostlaan. Na een 1-3 achterstand bezorgde het naar het front dirigeren van centrale verdediger Sybren Mulder, die twee keer scoorde, de thuisploeg alsnog de ommekeer.