Fedde Timmer van CSV Apeldoorn ziet, DTS-speler Frank Boers langs Noah Tuasela snellen. De Apeldoorners kregen met 1-0 klop.
Volledig scherm
PREMIUM
Fedde Timmer van CSV Apeldoorn ziet, DTS-speler Frank Boers langs Noah Tuasela snellen. De Apeldoorners kregen met 1-0 klop. © Wout van Zoeren

Dit zijn de uitslagen en doelpuntenmakers van het amateurvoetbal in Apeldoorn en omstreken

Update VOETBAL APELDOORNWat gebeurde er dit weekend allemaal op de voetbalvelden in de regio. Lees het in ons overzicht. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld en geactualiseerd. Columbia wint met 5-3 zege van BVC.

 1. AGOVV gaat bij Hoevelaken niet ‘linksaf’, maar rechtdoor op de ingeslagen weg
  PREMIUM
  AGOVV

  AGOVV gaat bij Hoevelaken niet ‘linksaf’, maar rechtdoor op de ingeslagen weg

  Zanger Arie Ribbens ging er in zijn legendarische carnavalskraker Polonaise Hollandaise linksaf. AGOVV ging zaterdag in Hoevelaken op de ingeslagen weg verder. Daags na Black Friday volgde tegen de plaatselijke SC een bescheiden Blue Saturday. Met een 1-4 overwinning. Om hun slag te slaan bij hun eigen prijzenfestival hoefden de zuinige Berg en Bos-bewoners zich slechts tien minuten in te spannen.
 2. Minst gepasseerde keeper in de zaal Alpay Yuzgec moet vijf keer vissen op het veld
  PREMIUM
  WEDSTRIJD VAN DE WEEK APELDOORN

  Minst gepasseer­de keeper in de zaal Alpay Yuzgec moet vijf keer vissen op het veld

  ,,We hebben vandaag belachelijk gepresteerd. Dat moet echt beter de komende weken.” TKA-keeper Alpay Yuzgec moest zondagmiddag vijf keer vissen tijdens de derby tegen Loenermark. Het werd 5-1 voor de thuisploeg. ,,Ik moet eerlijk zeggen dat het beter met me gaat in de zaal. Bij ZVV Ede ben ik de minst gepasseerde keeper van de eerste divisie én de eredivisie.”

Amateurvoetbal