Doelpunt van de Maand: Superstift, vrije trap of duikkopbal, wie maakte de mooiste?

Video & PollNiet alleen bij Ajax, Real Madrid of Oranje komen mooie doelpunten langs, ook in het regionale amateurvoetbal zijn pareltjes te vinden. Voor de Stentor reden om elke maand de mooiste te laten kiezen. Voor de maand oktober onder andere een superstift bij Rohda Raalte, twee geweldige vrije trappen uit Dalfsen en Vaassen en een Hattemse duikkopbal.

 1. Fedde Timmer is bij CSV Apeldoorn al volwassen, nu wacht ook privé het ‘grotemensenleven’
  PREMIUM

  Fedde Timmer is bij CSV Apeldoorn al volwassen, nu wacht ook privé het ‘grotemen­sen­le­ven’

  Doordat CSV Apeldoorn met 4-1 won van DOS Kampen zijn de Apeldoorners terug aan kop in de eerste klasse D. Fedde Timmer was één van de weinigen die vorig jaar zomer bleef, met als resultaat dat hij alles speelt en strijdt voor het kampioenschap. De 24-jarige aanvallende speler is één van de meest ervaren spelers bij CSV, en ook buiten het veld staat hij op het punt om het ‘grotemensenleven’ te ontdekken.
 2. Verandering van spijs biedt Hierden soelaas
  PREMIUM
  eerste klasse

  Verande­ring van spijs biedt Hierden soelaas

  ,,Het was een spannende wedstrijd, een ieder bedankt voor uw komst’’, waren de afsluitende woorden van de omroeper van dienst. Spannend was het zeker. Maar de wedstrijd tussen Hierden en DOS’37 (2-2) was een parodie op voetbal. Een schouwspel waarin strijd en passie het wonnen van het amusement. En het script dat twee ‘Martijnen’ als invaller in de slotfase zouden scoren met het hoofd, was er een voor de betere scenarioschrijver geweest.

Amateurvoetbal