Be Quick'28, hier in actie tegen ZAC, verloor met 6-2 van Hulzense Boys.
Volledig scherm
Be Quick'28, hier in actie tegen ZAC, verloor met 6-2 van Hulzense Boys. © Pedro Sluiter

‘Dokter’ heeft juiste medicijn voor ZAC en Be Quick’28 slikt eerste verlies onder Boudesteijn

overzicht Arnie Pot kan opgelucht ademhalen. Dankzij een gouden hand van wisselen pakt ZAC na twee nederlagen de eerste winst van dit seizoen. De invalbeurt van Guy Metting van Rijn, bijgenaamd De Dokter, en Rik van Dalfsen is het juiste medicijn voor de zaterdagtweedeklasser in de wedstrijd tegen Enter Vooruit.

 1. Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfballers gaan van start in de zaal
  Sportprogramma Deventer/Zutphen

  Derby in Diepenveen, kraker in Haarle en korfbal­lers gaan van start in de zaal

  Ondanks de huidige coronamaatregelen en de nodige afgelastingen kwam het gros van de regionale sporters afgelopen weekend ‘gewoon’ in actie. Gelukkig maar, want de belangrijkste bijzaak in het leven zorgt ook voor afleiding. Dat zal aankomend weekend, hopelijk, niet anders zijn. Maar met nieuwe coronamaatregelen die boven de markt hangen kan alles vanaf vrijdag zo maar weer anders zijn.
 2. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  4

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 3. Robur verovert periodetitel, Overwetering bezorgt AZC eerste nederlaag en Alcides blijft steken op gelijkspel
  Beslissingen

  Robur verovert periodeti­tel, Overwete­ring bezorgt AZC eerste nederlaag en Alcides blijft steken op gelijkspel

  Als je al ruim een maand op een overwinning wacht en je krijgt dan ook nog eens bezoek van de ongeslagen koploper, moet je ernstig rekening houden met een vervelende middag. Sc. Overwetering bewees echter het tegendeel en boekte een fraaie zege op AZC. De misstap van de ploeg uit Zutphen werd met luid gejuich ontvangen door Robur et Velocitas. Ook in 1E bleef de strijd om de eerste periodetitel spannend tot het eind.

Amateurvoetbal