HHC Hardenberg is niet tot nauwelijks te stoppen dit seizoen. Vorige week won de ploeg van Pascal Diender eenvoudig van Spakenburg en vanmiddag had ze geen kind aan Jong FC Volendam.
Volledig scherm
HHC Hardenberg is niet tot nauwelijks te stoppen dit seizoen. Vorige week won de ploeg van Pascal Diender eenvoudig van Spakenburg en vanmiddag had ze geen kind aan Jong FC Volendam. © Pro Shots / Ron Jonker

d’Olde Veste’54 boekt belangrijke zege, Berkum slikt late domper en HHC Hardenberg maakt indruk in Volendam

LiveblogOranje trapte al om 16.00 uur af voor het achtste finaleduel met de Verenigde Staten en dat was voor veel amateurclubs reden om de wedstrijden van hun eerste elftal te vervroegen. Dat weerhield HHC Hardenberg er niet van om in Volendam te bewijzen dat het dit seizoen meedoet om de titel. SV Urk slaagde er daarentegen niet in de derde zege op rij te boeken en VVOG kreeg een tik van Harkemase Boys. Berkum liep eveneens tegen een teleurstelling aan, terwijl d’Olde Veste’54 juist drie belangrijke punten in de wacht sleepte.

  1. Adriaan Jacobs strijdt voor Groen Wit, volk en vaderland: ‘keihard werken en vuile meters maken’
    PREMIUM
    derde klasse

    Adriaan Jacobs strijdt voor Groen Wit, volk en vaderland: ‘keihard werken en vuile meters maken’

    Een treffer van Jean Matitaputty diep in blessuretijd leverde Groen Wit ’62 behalve een 4-3 zege tegen hekkensluiter ABS de koppositie op in de derde klasse D. Het venijn zat ‘m zondag in de staart aan de Landdrostlaan. Na een 1-3 achterstand bezorgde het naar het front dirigeren van centrale verdediger Sybren Mulder, die twee keer scoorde, de thuisploeg alsnog de ommekeer.