DOS Kampen viert een treffer in de derby tegen Go Ahead vorig jaar (4-2). Ook de ontmoeting op sportpark Middenwetering werd een prooi voor DOS.
Volledig scherm
DOS Kampen viert een treffer in de derby tegen Go Ahead vorig jaar (4-2). Ook de ontmoeting op sportpark Middenwetering werd een prooi voor DOS. © Foto Freddy Schinkel

DOS doet goede zaken in Kamper derby, zeges voor SC Genemuiden én SV Urk en DVS stelt opnieuw teleur

LiveblogSV Urk beleeft een uitstekende start van de tweede seizoenshelft. De ploeg van Gert-Jan won vorige week al van Sportlust’46 en was vanmiddag ook te sterk voor VVOG. SC Genemuiden heeft eveneens drie punten mogen bijschrijven, terwijl HHC Hardenberg op bezoek bij Quick Boys twee dure punten liet liggen en DVS’33 nóg langer moet wachten op een zege. Met de Kamper derby tussen Go-Ahead en DOS kreeg deze speeldag nog een lekker toetje.

  1. Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren
    PREMIUM
    Overzicht Zwolle

    Urk pakt volle buit in Staphorst, groeiende zorgen voor Flevo Boys en Alcides, opleving in Vilsteren

    De derby in Lelystad tussen Unicum en Batavia’90 leverde veel strijd, maar geen winnaar op. Die was er wel bij het duel tussen Staphorst en Urk in de derde divisie. Een divisie lager boekte Berkum opnieuw een mooie en belangrijke overwinning, waardoor de degradatiezorgen voor Flevo Boys verder toenamen. Alcides zit ook in zwaar weer na de ongelukkige nederlaag in Heino. Lees hieronder meer over deze en de andere wedstrijden in de regio Zwolle. Dit overzicht wordt continu aangevuld.