Volledig scherm
Joshua Patrick (rechts) verruilt DVS'33 voor GVVV. © Bram van de Biezen

DVS’33-aanvaller Joshua Patrick maakt pikante overstap

spelerscarrousselDVS’33-aanvaller Joshua Patrick (33) uit Amsterdam zet zijn voetbalcarrière voort bij tweededivisionist GVVV in Veenendaal. Een pikante overstap, aangezien de spits vier jaar uitkwam voor het rivaliserende DOVO uit dezelfde plaats.

,,Zoals GVVV er nu voor staat en in de tweede divisie blijft, bieden zij mij de kans om op het hoogste amateurniveau te spelen. Ik heb voorheen wel in de topklasse gespeeld met AFC en Argon, maar nog nooit in de tweede divisie. Dat is iets wat ik wil ervaren’’, licht Joshua Patrick zijn keuze voor de club uit Veenendaal toe.

De oudste Patrick geeft aan van meer clubs een aanbieding te hebben gehad en ook zijn oude club DOVO toonde belangstelling. ,,Ik heb vier mooie seizoenen bij DOVO gehad en veel mensen wilden mij wel graag terugzien. Ik heb goed contact met de TC van DOVO en heb gesproken met Wim van den Bosch. Ik heb eerlijk uitgelegd waarom ik voor GVVV ga kiezen. Het gesprek met Rob de Boer van GVVV gaf de doorslag. Het hele plaatje klopte.’’

Amateurvoetbal