Volledig scherm
© Marco Jansen

DVS’33 Ermelo in oefenduel niet langs Flevo Boys

ERMELO - Na oefenduels tegen HSC’21 (0-0) en Almere City FC (2-1 verlies) kwam DVS’33 Ermelo voor eigen publiek niet langs Flevo Boys: 2-2.

DVS’33 begon naast de vertrouwde namen met vijf nieuwelingen in de basis: Rico Wolven, Mohammed el Haydar, Coen Vloedgraven, Joran Pot en Frank Heus. Daan Huiskamp was weer terug onder de lat. Hij kreeg de eerste 25 minuten enkel terugspeelballen te verwerken.

Flevo Boys nam een afwachtende houding aan waardoor DVS’33 de bal naar hartenlust kon rondspelen. Al na 7 minuten zorgde Maurice de Ruiter voor 1-0 na een te korte terugkopbal van Wouter Spit. Joran Pot miste een grote kans op 2-0. Hij was de meest opvallende nieuweling aan Ermelose kant. Na een fout van Jorran van Santen die de bal inleverde, stond het plots 1-1 door Frank Post.

Na rust etaleerde De Ruiter nog maar eens zijn techniek. Na enkele sleepbewegingen legde hij de bal achter Rodney Rosink. De uitblinker ging na 72 minuten naar de kant waarna het restant met de vele wissels aan twee kanten weinig meer om het lijf had.

Oefenduel: DVS’33 Ermelo – Flevo Boys 2-2 (1-2) 7. Maurice de Ruiter 1-0 31. Frank

Post 1-1. 45+1. Tjeerd Korf 1-2, 62. Maurice de Ruiter 2-2.

  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Amateurvoetbal