Volledig scherm
DVS'33 (hier op archiefbeeld) kende een zware zaterdag. © Ronald Bonestroo fotografie

DVS’33 hard onderuit in Noordwijk

DVS’33 Ermelo liep in en tegen Noordwijk tegen een gevoelige nederlaag aan: 5-0. Na een dramatisch verlopen eerste kwartier was de schade aanzienlijk (3-0).

DVS’33 startte nog goed met twee keer Benjamin Roemeon gevaarlijk in de omschakeling. Maar na zes minuten lag de bal al in het Ermelose doel. Tjeerd Westdijk gaf bij een corner met een kopbal het laatste zetje. Binnen tien minuten viel ook de 2-0. Westdijk kreeg een afvallende bal voor zijn voeten en schoot in een keer binnen. 

Voor DVS’33 werd het nog erger met de 3-0 na zestien minuten. Ditmaal was het Raies Roshanali die doelman Velanas met een lage schuiver versloeg. Nadat Westdijk voor open doel miste, maakte hij vlak voor rust alsnog zijn hattrick: 4-0.

In de tweede helft kreeg Westdijk, de man van de wedstrijd, een strafschop te nemen, maar keeper Thodorie Velanas ronselde de penalty uit zijn doel. Vlak voor tijd werd het alsnog 5-0 door Sabir Achefay.

Derde divisie:  Noordwijk – DVS’33 5-0 (4-0). 6. Tjeerd Westdijk 1-0, 11. Westdijk 2-0, 16. Raies Roshanali 3-0, 45. Westdijk 4-0, 87. Sabir Achefay 5-0. Bijzonderheid: 68. Westdijk I(Noordwijk) mist strafschop.

Amateurvoetbal