Volledig scherm
Simon Ouaali zag zijn ploeg verliezen van Stedeco. © Bram van de Biezen

DVS’33 na late goal onderuit bij Stedoco

Derde divisieDVS’33 blijft wisselvallig presteren. Een week na de 4-1 winst op Odin’59 verloren de Ermeloërs in de slotseconden van de extra tijd met 1-0 van Stedoco. Averij bleef uit omdat koploper Sparta Nijkerk ook verloor: met 2-1 van Barendrecht. De achterstand van de nummer twee blijft tien punten.

Achtervolgers Odin’59 en Harkemase Boys kwamen wel tot op één punt van de Ermeloërs.

Een fout van Jeremy Jonker in de derde minuut van de blessuretijd werd duur betaald. De verdediger wilde de bal terugspelen op keeper Daan Huiskamp, maar zag daarbij tegenstander Verheul over het hoofd. De Stedoco-speler legde de bal terug op Charlton Vicento, die dankbaar profiteerde en in zijn eerste wedstrijd voor de ploeg uit Hoornaar meteen scoorde.

Gaandeweg de eerste helft drong DVS’33 steeds meer aan. Joshua Patrick werd door Lars Dekker vrijgezet, maar schoot met links hard tegen de kruising.

Na rust waren er mogelijkheden over en weer. Trainer Simon Ouaali bracht na een uur Christiaan van Hussen en Soufian Moro voor nieuw elan. Ook Rafael Uiterloo kwam nog binnen de lijnen.

De grootste kans was voor Vicento, maar Huiskamp redde. Nadat heen schot van Van Hussen naast ging leek het duel in 0-0 te eindigen.

Charlton Vicento besliste echter anders.

Derde divisie: Stedoco - DVS’33 1-0 (0-0). 90+3. Charlton Vicento 1-0.

Amateurvoetbal