Volledig scherm

DVS’33 verliest onnodig drie punten in Almere

ALMERE - DVS’33 Ermelo is van een koude kermis teruggekeerd na het bezoek aan Jong Amere City: 2-1. In plaats dat de Ermeloërs de aansluiting hielden met de top van de derde divisie is er nu een gaatje gevallen.

ALMERE - DVS’33 Ermelo is van een koude kermis teruggekeerd na het bezoek aan Jong Amere City: 2-1. In plaats dat de Ermeloërs de aansluiting hielden met de top van de derde divisie is er nu een gaatje gevallen.DVS’33 speelde een goede eerste helft, maar moest na een eigen goal van Basil Camara achter de Almeerse beloften aan. Maurice de Ruiter maakte vier minuten later alweer gelijk, en daarna kregen de bezoekers genoeg kansen om op voorsprong te komen, met name door De Ruiter.

Dat gebeurde niet en vijf minuten na rust nam Jong Almere City een nieuwe voorsprong door Sylvester van de Water. DVS’33 speelde een mindere tweede helft, maar had volgens trainer Roeland ten Berge nog met een punt naar huis kunnen gaan. Jong Almere City, dat na de 2-1 het geliefde counterspelletje kon spelen, had echter ook kunnen uitlopen naar 3-1. In de slotfase drong DVS’33 tevergeefs aan.

Derde divisie: Jong Almere City FC - DVS’33 Ermelo 2-1 (1-1). 27. Basil Camara 1-0 (eigen doelpunt), 31. Maurice de Ruiter 1-1, 50. Sylvester van de Water 2-1.

Amateurvoetbal