Volledig scherm

DVS’33 verliest ook van ONS Boso Sneek

ERMELO – Ondanks een langdurig offensief leverde DVS’33 drie punten in tegen ONS Sneek: 0-1. Het was de derde nederlaag op rij voor de Ermeloërs.

DVS’33 begon goed met een kans voor Maurice de Ruiter die net naast schoot. Maar na weifelend verdedigen, waardoor de buitenspelval niet functioneerde, stond Fabian Stevens ineens vrij. De middenvelder van ONS Boso Sneek tikte de bal met een boog over Daan Huiskamp. Stevens kopte een volgende kans vrij in de handen van Huiskamp. DVS kwam af en toe tot een goede combinatie, maar speelde ook veel achteruit. Basil Camara zette wel goed door en gaf terwijl hij getackled werd door Curtrick Gonzales een pass op Benjamin Roemeon. De aanvaller verscheen vrij voor de keeper, maar schoot de grote kans naast.

Na rust had ONS Sneek een kwartier het betere van het spel en mogelijkheden. Maurice de Ruiter probeerde de Ermeloërs over het dode punt te helpen. Na een fraaie actie van de aanvoerder werd een schot van Jorran van Santen geblokt. In de 63e minuut kapte hij zich knap vrij, maar de reflex van keeper Van Wegen was net zo imponerend. De Ermeloërs hadden een lang offensief van 25 minuten. Een inzet van Van Santen werd door Klaas de Vries van de lijn gekopt. Ondanks de vele vrije trappen viel de gelijkmaker niet meer.

Derde divisie: DVS’33 Ermelo – ONS Boso Sneek 0-1 (0-1). 8. Fabian Stevens 0-1. Scheidsrechter: Cantineau. Gele kaart: Velda, Camara (DVS’33), Gonzales, Van der Veen, Roosenburg (ONS Boso Sneek)
DVS’33: Huiskamp; Van Santen, Wolven, Camara, De Vries; Pinarci, Pot (88. Kiziler), Velda (78. Vloedgraven); Sahbaz (61. Heus), De Ruiter, Roemeon

Amateurvoetbal