Het scorebord wordt voor een zesde maal aangepast in Darp.
Volledig scherm
Het scorebord wordt voor een zesde maal aangepast in Darp. © Wilbert Bijzitter

DVSV doet het wat het kan tegen Steenwijkerwold, maar gaat ten onder

darpEen stunt zat er geen moment in, daarvoor was het verschil tussen koploper Steenwijkerwold en de Darper Voetbal Sport Vereniging gewoon weg te groot. Maar de Darpers deden wel wat ze konden, dus kon eigenlijk iedereen wel uit de voeten met de 1-5 einduitslag.

 1. Patiënt Poll dankt pupil Ali en ziet ‘armlastig’ Overwetering toch de punten pakken
  PREMIUM

  Patiënt Poll dankt pupil Ali en ziet ‘armlastig’ Overwete­ring toch de punten pakken

  Twee geschorste centrale verdedigers en een gebroken sleutelbeen. Overwetering-trainer Sander Poll had nogal wat om zich zorgen over te maken afgelopen week. Alsof dat nog niet genoeg was kwam daar het spel van zijn ploeg in de eerste helft tegen Diepenveen daar nog bij. Wonder boven wonder kwam het aan de hand van de talentvolle aanvaller Hushan Ali toch nog goed met de derdeklasser (2-1).
 2. Vrouwen Witkampers geven winst uit handen
  PREMIUM

  Vrouwen Witkampers geven winst uit handen

  Het leek zo mooi te worden voor het eerste vrouwenteam van de Witkampers. Vijf minuten voor het eind van het duel tegen Eindhoven VR2 in de hoofdklasse B stond de ploeg van trainer Martin Wijnbergen nog met 2-1 voor. Echter, in de 85e en 88e minuut scoorde de FC Eindhoven VR2 nog tweemaal, waardoor de zwart-witten alsnog met lege handen stonden. Erg sneu, maar er werd verloren van een opponent die behoort tot één van de beter voetballende ploegen in deze afdeling.

Amateurvoetbal