Volledig scherm
Strijd om de bal bij EFC'58 tegen Vierhouten'82. © Bastiaan Vrijhof

EFC'58 zeer eenvoudig langs Vierhouten

EFC'58 heeft zich hersteld na de blamage tegen DVOV van een week geleden. De Ermelose ploeg versloeg op eigen helft Vierhouten met 4-0 door een hattrick van spits Romin Ahmadi.

Al na vijf minuten lag de bal achter Vierhouten-doelman Joey Visch. Na een vlijmscherpe voorzet van Mohammed Khottour knikte Ahmadi de bal tegen de touwen: 1-0. Vierhouten toonde bar weinig aanvallende intenties, terwijl EFC het initiatief nam. Daarvoor werd het beloond, want Ahmadi verdubbelde score. Een minuut later was het bijna 3-0, maar de stift van Joey Termaat raakte de paal, terwijl ook zijn kopbal geen doel trof.

Na de onderbreking ging EFC iets meer achterover leunen, terwijl het wel het heft in handen hield. Vierhouten probeerde iets te forceren, maar het fysieke spel leverde weinig op. In de slotfase kreeg Gerben Tissingh nog een kans, maar hij miste. Joeri Pluim en Ahmadi, die zijn hattrick completeerde, zorgden in blessuretijd met een droge schuiver en een uitgespeelde counter voor de beslissing door de 3-0 en 4-0 te maken.

Vierde klasse B, EFC'58 - Vierhouten 4-0 (2-0). 6. Romin Ahmadi 1-0. 28. Ahmadi 2-0. 90. Joeri Pluim 3-0. 90. Ahmadi 4-0.

Amateurvoetbal