EMMS viert een doelpunt tegen SV Dalfsen. Het eerste elftal van de club uit Slagharen wordt voorlopig niet betrokken bij het onderzoek naar de overstap naar het zaterdagvoetbal.
Volledig scherm
EMMS viert een doelpunt tegen SV Dalfsen. Het eerste elftal van de club uit Slagharen wordt voorlopig niet betrokken bij het onderzoek naar de overstap naar het zaterdagvoetbal. © Orange Pictures/Johan Wolff

EMMS uit Slagharen roept werkgroep in het leven voor mogelijke overstap naar het zaterdagvoetbal

Voetbalclub EMMS gaat een onderzoek doen naar een mogelijke overstap naar het zaterdagvoetbal. De vereniging uit Slagharen heeft in de laatste vijf jaar meer dan 70 spelers zien stoppen.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. HHC trapt in bananenschil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatiekraker
  PREMIUM
  Overzicht Zwolle

  HHC trapt in bananen­schil, Berkum vergeet te stunten tegen SC Genemuiden en Urk verliest degradatie­kra­ker

  Voor het eerst sinds de winterstop stond was het voetbalprogramma volle bak, want ook de lagere competities kwamen weer in actie. De hogere competities waren al even bezig, al was dat er bij HHC niet vanaf te zien: zij verloren van hekkensluiter OFC. Urk deed eveneens slechte zaken, want ook zij verloren van een laagvlieger. Berkum mag tevreden zijn na het gelijkspel in de ‘Breman-derby’ tegen SC Genemuiden, al zat er meer in voor de Zwollenaren. Dit en nog veel meer in de overzicht, dat gedurende het weekend wordt aangevuld.