Het was geen prettige middag voor Columbia. De ploeg van Willem Mulderij verloor op eigen veld met 0-2 van Dalfsen en zag bovendien dat speler Danny Koorevaar per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd  .
Volledig scherm
PREMIUM
Het was geen prettige middag voor Columbia. De ploeg van Willem Mulderij verloor op eigen veld met 0-2 van Dalfsen en zag bovendien dat speler Danny Koorevaar per ambulance naar het ziekenhuis werd vervoerd . © Maarten Sprangh

Epe pakt koppositie over, WSV verspeelt dure punten in titelstrijd en degradatie is dichtbij voor Hierden

Overzicht Apeldoorn/VeluweDit weekend wordt er weer volop gevoetbald op de Apeldoornse en Veluwse velden. Hieronder vindt u het overzicht van alle gespeelde wedstrijden op de zaterdag én de zondag. Uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen, inclusief reacties van de trainers. Het gehele weekend zal het regelmatig worden aangevuld.

  1. Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel
    programma Zwolle

    Prachtig affiche in Emmeloord, Unicum wil ambities kracht bijzetten en DOS’46 aast op eerherstel

    Zes wedstrijden, zes zeges. De regionale amateurclubs zijn uitstekend van start gegaan in de nacompetitie, wat betekent dat we een spetterend weekeinde kunnen verwachten. De kraker tussen Flevo Boys en asv Dronten steekt er bovenuit, SC Genemuiden kan de volgende ronde al ruiken en Unicum begint aan de jacht op promotie naar de eerste klasse. Ook in het korfbal staan belangrijke duels op het programma.
    Zwolle