Robin Pansier houdt stijlvol controle over de bal, maar de aanvaller krijgt met SV Zwolle wel een enorme nederlaag te verwerken in Epe: 9-1.
Volledig scherm
Robin Pansier houdt stijlvol controle over de bal, maar de aanvaller krijgt met SV Zwolle wel een enorme nederlaag te verwerken in Epe: 9-1. © Henri van der Beek

Epe-spits Koen Logen schiet Zwolle met vier treffers verder het dal in

SV Epe heeft zondag flink uitgehaald tegen SV Zwolle. Halverwege de eerste helft was de wedstrijd gespeeld na twee doelpunten in korte tijd. Uiteindelijk liep Epe uit naar 9-1, mede door vier doelpunten van Koen Logen.

  1. SV Zwolle behoudt perfecte score en Colmschate’33 countert naar de zege tegen Activia
    Teruglezen liveblog

    SV Zwolle behoudt perfecte score en Colmschate’33 countert naar de zege tegen Activia

    SV Zwolle vond in de eerste drie officiële wedstrijden van het seizoen maar liefst elf keer het net en was zondagmiddag tegen VV Lettele ook goed op dreef. De Zwollenaren doen goede zaken in de vierde klasse G. Dat kan niet gezegd worden van Activia, dat na de 6-0 nederlaag tegen Warnsveldse Boys een nieuw tik krijgt te verwerken. Beekbergen en Klarenbeek schieten met een gelijkspel eigenlijk niet zoveel op. Herbeleef een interessante voetbalmiddag terug in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal