De verdediger van Epse laat de scheidsrechter zijn handen zien.
Volledig scherm
De verdediger van Epse laat de scheidsrechter zijn handen zien. © FOTO HISSINK

Epse moet genoegen nemen met punt tegen koploper: ‘Trots op mijn jongens’

vijfde klasse fEpse is als alleenstaande club pas negen weken bezig, maar aan de prestaties van de ploeg in de vijfde klasse is daar niet zoveel van te merken. Na vier punten uit de eerste drie duels te hebben gehaald, werd er afgelopen zondagmiddag na een waar spektakelstuk knap met 3-3 gelijk gespeeld tegen toen koploper IJsselstreek. 

Er zat, op basis van de ruststand (2-0 dankzij goals van Lars Otten en Joran Menkveld), zelfs even wat meer in voor de thuisploeg. ,,Ik ben trots op mijn jongens. We hebben gestreden voor wat we waard waren. Jammer dat het dan net niet resulteert in een punt”, aldus Epse-trainer Herman Harleman. Voor hem was het een speciaal duel, aangezien hij tegen een van zijn oude ploegen speelde en dus zondagmiddag veel oude bekende tegenkwam. 

Uiteindelijk duurde het tot de laatste minuut voordat IJsselstreek via Mitch Regelink op 3-3 kwam. De hoogvlieger in de vijfde klasse moest tevreden zijn met een punt. ,,We hadden hier qua kansen en veldspel moeten winnen, maar zo’n uitslag kan een keer gebeuren en we moeten blij zijn met een punt. Door naar de volgende”, concludeerde IJsselstreek trainer Mitchel de Groot.

5F, Epse – IJsselstreek 3-3 (2-0). 2. 1-0 Lars Otten, 38. 2-0 Joran Menkveld, 60. 2-1 Mitchell Kiffen, 72. 2-2 Alesio Troncia, 76. 3-2 Almir Fizovic, 90+5. 3-3 Mitch Regelink.

Amateurvoetbal