Sten Toeter (l) is blij met Juules Kwant, die het enige doelpunt heeft laten aantekenen in de wedstrijd tussen d'Olde Veste en CSV Apeldoorn.
Volledig scherm
PREMIUM
Sten Toeter (l) is blij met Juules Kwant, die het enige doelpunt heeft laten aantekenen in de wedstrijd tussen d'Olde Veste en CSV Apeldoorn. © Wilbert Bijzitter

Er zit weer muziek in Olde Veste, met Toeter als betrouwbaar bandlid in de gelederen

vierde divisied’Olde Veste’54 heeft zich herpakt na de zeperd tegen DETO. Thuis tegen het eveneens gepromoveerde CSV Apeldoorn wordt het 1-0, met een eindelijk fitte Sten Toeter op het middenrif.

 1. Klarenbeek zet met een vijfklapper van Leon Brouwer Orderbos weer terug op aarde
  PREMIUM
  Vierde klasse

  Klarenbeek zet met een vijfklap­per van Leon Brouwer Orderbos weer terug op aarde

  Het gebeurt niet vaak dat voetballers op vierde klasse-amateurniveau een publiekswissel krijgen. Leon Brouwer had het speciale eerbetoon van zijn medespelers en de toeschouwers dubbel en dwars verdiend. De aanwezigen op sportpark De Pauw vonden het wel een applausje waard dat de aanvaller alle vijf de doelpunten voor zijn rekening nam waarop SC Klarenbeek een pover SV Orderbos bij een 5-1 aframmeling trakteerde.
 2. Na enkele jaren zaaien komt nu de oogsttijd voor Reaal Dronten: ‘De chemie is geweldig’
  PREMIUM
  vierde klasse

  Na enkele jaren zaaien komt nu de oogsttijd voor Reaal Dronten: ‘De chemie is geweldig’

  Alle randvoorwaarden zijn aanwezig, stelt Reaal Dronten. Nu is het aan spelers en staf om de ambitie een stabiele derdeklasser te worden, kracht bij te zetten. Dat doel staat al enkele jaren, de tijd om te oogsten is gekomen. Op bezoek bij vv Kampen gaat het allemaal niet van harte, maar wint het wel met 1-3. ,,Vorig seizoen zouden we dit soort wedstrijden verliezen.’’