FC RDC en Helios komen elkaar na de zomer tegen in de zaterdag vierde klasse.
Volledig scherm
FC RDC en Helios komen elkaar na de zomer tegen in de zaterdag vierde klasse. © Pim Velthuizen

FC RDC-speler Galanggadjir verkast ook naar Helios

SPELERSCARROUSELHelios blijft hoge ogen gooien op de transfermarkt. Na het aantrekken van Jarmo van ’t Hof en Djeremy Zandvliet is Jeray Galanggadjir (23) van FC RDC de volgende speler die terugkeert bij de ploeg van Harry Decheiver.

Helios maakte halverwege het seizoen bekend dat het vlaggenschip na de zomer op zaterdag gaat spelen. Dit leidt tot interessante transfers. Met het aantrekken van Galanggadjir, Van ’t Hof en Zandvliet kiest de vereniging voor ervaring en jongens met een verleden bij de ‘blauwen’.

Galanggadjir keert nu na vier jaar terug bij het team van Decheiver. De clubleiding rekent erop dat een groot gedeelte van de selectie meegaat van de derde klasse op zondag naar de vierde klasse op zaterdag. Helios wil er alles aan doen om snel stappen te zetten in het zaterdagvoetbal.

Jeray Galanggadjir is de eerste defensieve versterking voor de ploeg van oud-prof Decheiver. De 23-jarige verdediger kent de zaterdag vierde klasse C, waar hij met FC RDC als negende eindigde. Hij speelt komend seizoen dus met zijn nieuwe tegen zijn oude club.

Amateurvoetbal