Eefde-speler Julian Wolf probeert Ruben Hafkamp van Eerbeekse Boys te passeren. Het duel tussen beide ploegen eindigde zaterdag onbeslist: 2-2.
Volledig scherm
PREMIUM
Eefde-speler Julian Wolf probeert Ruben Hafkamp van Eerbeekse Boys te passeren. Het duel tussen beide ploegen eindigde zaterdag onbeslist: 2-2. © Ronald Hissink

FC Zutphen scoort er weer op los, zege op Harfsen is voor Almen mooier dan dansfeest en Twello te sterk voor ‘tegenvallend’ Helios

UPDATE - Zaterdagvoetbal Deventer/ZutphenDe wedstrijden in het zaterdagvoetbal zitten er op! Benieuwd naar de uitslagen, doelpuntenmakers en verslagen? Je vindt ze in onderstaand overzicht. 

 1. Voetballers in Gorssel trainen al om 05.15 uur (tot ergernis van de buurman): ‘Gaan er geen gewoonte van maken’
  PREMIUM
  VIDEO
  16

  Voetbal­lers in Gorssel trainen al om 05.15 uur (tot ergernis van de buurman): ‘Gaan er geen gewoonte van maken’

  Wie niet beter weet, denkt naar een straftraining te kijken. Voormalig Go Ahead Eagles-trainer Hans de Koning heeft het een keer gedaan bij TOP Oss: zijn ploeg na een verloren wedstrijd midden in de nacht het veld opsturen. Precies hetzelfde zien we vanochtend in Gorssel: de plaatselijke hoofdmacht staat op een onchristelijk tijdstip op het trainingsveld. Geheel vrijwillig, dat wel.

Amateurvoetbal