SV Urk kroonde zich zaterdagmiddag tot kampioen van de Hoofdklasse B. De schaal is voor de ploeg van Gert-Jan Karsten, die met ingang van volgend seizoen actief is in de Derde Divisie.
Volledig scherm
SV Urk kroonde zich zaterdagmiddag tot kampioen van de Hoofdklasse B. De schaal is voor de ploeg van Gert-Jan Karsten, die met ingang van volgend seizoen actief is in de Derde Divisie. © Foto Freddy Schinkel

Feest op SV Urk na spectaculaire ontknoping, SC Genemuiden druipt af en VVOG krijgt een flinke tik

LiveblogWie bij aanvang van dit seizoen had gezegd dat SV Urk kampioen zou worden van de Hoofdklasse B, was waarschijnlijk voor gek verklaard. Maar de ploeg van Gert-Jan Karsten mag zich toch echt de beste noemen. SV Urk won zelf met 2-1 van Berkum en zag concurrenten SC Genemuiden en RKAV Volendam puntenverlies lijden, waardoor het kampioenschap binnen is. Dat geldt ook voor d’Olde Veste’54, MSC Meppel en SV Twello, terwijl CSV Apeldoorn en asv Dronten nog een weekje moeten wachten.  

  1. Promotie voor Beekbergen, AGOVV en Heerde, SDC Putten en WWNA dalen een treetje af
    PREMIUM
    nacompetitie

    Promotie voor Beekbergen, AGOVV en Heerde, SDC Putten en WWNA dalen een treetje af

    Voor de regionale clubs van Apeldoorn en de Veluwe was er dit weekend wisselend succes tijdens de finales van de nacompetitie. Feest werd er gevierd bij AGOVV, Heerde en Beekbergen vanwege het behalen van promotie. Bij SDC Putten geen vreugdevuren want het avontuur in de hoofdklasse is voor de Puttenaren voorbij. Ook WWNA doet na een dramatische tweede seizoenshelft een stapje terug naar de vierde klasse.

Amateurvoetbal