De selecties van Flevo Boys en Berkum krijgen in het aanstaande seizoen een ander gezicht. Johnson Bacuna blijft in Zwolle, doelman Rodney Rosink verruilt Emmeloord voor Kampen, lees KHC.
Volledig scherm
De selecties van Flevo Boys en Berkum krijgen in het aanstaande seizoen een ander gezicht. Johnson Bacuna blijft in Zwolle, doelman Rodney Rosink verruilt Emmeloord voor Kampen, lees KHC. © Freddy Schinkel

Flevo Boys en Berkum al opvallend druk op transfermarkt

UPDATEMisschien nog wel eerder dan normaal, vanwege de coronacrisis, is de spelerscarrousel in het amateurvoetbal goed op gang gekomen. Met name de wisselingen bij Flevo Boys zijn opvallend te noemen.

  1. Terugkeer van Gerrit Bredewold op Urk heeft niet alleen met nostalgie te maken
    PREMIUM
    TERUGKEER

    Terugkeer van Gerrit Bredewold op Urk heeft niet alleen met nostalgie te maken

    Met ruim een half alfabet aan gecoachte amateurclubs achter zijn naam is Gerrit Bredewold (76) een regionaal voetbal-icoon. Van Be Quick’28 tot Zalk, met daartussen de letter U van zijn favoriete club Urk. Bredewold bereikte met sv Urk in 1996 het hoogst haalbare, de titel in de eerste klasse. De voetbalgoeroe zal er komend seizoen als analist van Urk vaak aan herinnerd worden in de diverse bestuurskamers.

Amateurvoetbal