De delegaties van Futsal Apeldoorn en AGOVV zijn het met elkaar eens, ze spelen komend seizoen onder de vlag van de voormalige profclub.
Volledig scherm
De delegaties van Futsal Apeldoorn en AGOVV zijn het met elkaar eens, ze spelen komend seizoen onder de vlag van de voormalige profclub. © AGOVV/Dennis Terwel

Futsal Apeldoorn gaat als AGOVV in de eredivisie spelen

ZAALVOETBALIn navolging van de vrouwen en jeugdteams spelen ook de mannen van Futsal Apeldoorn komend seizoen onder de vlag van AGOVV. Het eredivisieteam heeft van de KNVB toestemming gekregen voor de naamsverandering.

 1. HHC scoort niet op bezoek bij De Treffers, Staphorst debuteert met zege
  Liveblog teruglezen

  HHC scoort niet op bezoek bij De Treffers, Staphorst debuteert met zege

  De eerste speelronde in de Hoofdklasse leverde zeges op voor SC Genemuiden en Urk, terwijl HHC Hardenberg in de seizoensouverture in de Tweede Divisie niet verder kwam dan een doelpuntloos gelijkspel tegen De Treffers. De grootste stunt was echter voor Staphorst, dat als debutant in de Derde Divisie meteen afrekende met Odin’59: 1-3. Ook was er vandaag genoeg regionaal bekervoetbal, met veel doelpuntrijke wedstrijden. Lees alles hieronder in het liveblog nog eens rustig terug.
 2. Het pipse gelaat van Sportclub Deventer krijgt langzaamaan wat kleur
  PREMIUM

  Het pipse gelaat van Sportclub Deventer krijgt langzaam­aan wat kleur

  Jarenlang is vierdeklasser Sportclub Deventer een club met een pips gezicht. Door de overgang naar de zaterdagcompetitie, het overhevelen van vrijwel de voltallige A-jeugd naar het eerste én het aanstellen van trainer Wouter Groot Lipman, breekt er voor het eerst in pakweg twintig jaar kleur door op de wangen van de Zandweerdclub. Dat Sportclub in de districtsbeker tegen derdeklasser Eefde een helft lang al dat gezicht toont (3-5), is een verrassing.

Amateurvoetbal