Len Kleverwal zet een actie in, twee tegenstanders van Activia kijken toe.
Volledig scherm
PREMIUM
Len Kleverwal zet een actie in, twee tegenstanders van Activia kijken toe. © Ruben Meijerink

Gebrek aan aanvallers breekt Activia op tegen subtopper SC Brummen

derde klasseNa een blik op het wedstrijdformulier leek de wedstrijd tegen subtopper SC Brummen al een moeilijke te worden voor Activia, beide spitsen ontbraken. Zowel de ervaren Michiel Mikkers als Glenn Aaldering waren er niet bij, waardoor als noodoplossing verdediger Niels Achtereekte de honneurs waarnam. Activia had misschien wel recht op een puntje, maar er werd met 0-1 verloren.

  1. Spanning loopt op voor VV Heerde als finale nadert, supporters moeten met eigen auto (want er is geen buschauffeur te vinden)
    PREMIUM

    Spanning loopt op voor VV Heerde als finale nadert, supporters moeten met eigen auto (want er is geen buschauf­feur te vinden)

    De raderen draaien volop, alle aandacht gaat uit naar de grote finale van zaterdagmiddag. Clubmensen maken zich klaar, de spanning loopt op. Want zou het nu toch gaan gebeuren? VV Heerde strijdt zaterdag om promotie naar de derde klasse van het zaterdagvoetbal. Supporters gaan met de eigen auto naar Stroe, waar het Edese Fortissimo de tegenstander is. Voor touringcars zijn namelijk geen chauffeurs meer te vinden.

Amateurvoetbal