Volledig scherm
Jacco Riemens; Patrick Gerritsen © Helmich Lubberts

Genemuiden eenvoudig langs Excelsior'31

GENEMUIDEN - De vooraf als lastig betitelde wedstrijd tegen Excelsior'31 heeft SC Genemuiden met speels gemak doorstaan: 4-0.

Al binnen het half uur weet de thuisploeg dat het een gewonnen wedstrijd is. De tegenstander kan nauwelijks wat inbrengen, terwijl Genemuiden dat via Jacco Riemens en Martijn Jansen wel succesvol is voor het doel.

Na rust wordt het via Jansen rap 3-0. Daarna mist Genemuiden kans op kans, is het eigenlijk wachten op een afstraffing, maar weet alleen invaller Job van Dalfsen nog de trekker over te halen: 4-0. ,,Een fantastische wedstrijd'', glunderde coach Jan van Raalte.

Genemuiden – Excelsior’31 4-0 (2-0). 4. Jacco Riemens 1-0, 26. Martijn Jansen 2-0, 56. Jansen 3-0, 88. Job van Dalfsen 4-0.

Tweets over #genexc from:sportstentorzwo since:2016-11-23

Volledig scherm
Omar Kavak van SC Genemuiden. Foto: Helmich Lubberts
  1. Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Lemelervelder wordt clubheld SC Lemele dankzij Eagles

    Jan Vlietstra is door SC Lemele gehuldigd als 'Clubheld van de Amateursport' in de gemeente Ommen. Na de thuiswedstrijd tegen Avereest werd het clubicoon zaterdag getrakteerd op een oorkonde, een mooie bos bloemen en een daverend applaus. De 76-jarige Lemelervelder is al lid sinds de oprichting in 1965. Hij voetbalde lang in het eerste elftal waarmee hij in 1968 kampioen werd, en werd daarna ook een zeer gewaardeerde vrijwilliger. 

Amateurvoetbal