Genemuiden liet zaterdag de uitgelezen kans om in Amsterdam Ajax te kloppen lopen. Het bleef uiteindelijk 0-0,  door onder andere een gemiste strafschop.
Volledig scherm
PREMIUM
Genemuiden liet zaterdag de uitgelezen kans om in Amsterdam Ajax te kloppen lopen. Het bleef uiteindelijk 0-0, door onder andere een gemiste strafschop. © Orange Pictures / Helmich Lubberts

Genemuiden, sportclub in overtal, blijft na gemiste strafschop op brilstand steken tegen amateurs Ajax

vierde divisieAls er voor Genemuiden ooit een kans was geweest om Ajax in Amsterdam te verslaan... Het gebeurt niet omdat Kay Velda een penalty mist en Genemuiden een uur spelen in overtal niet kan verzilveren: 0-0.

  1. Heino pakt drie belangrijke punten, Alcides verliest voor de zesde keer op rij en kraker in 3A eindigt onbeslist
    Liveblog

    Heino pakt drie belangrij­ke punten, Alcides verliest voor de zesde keer op rij en kraker in 3A eindigt onbeslist

    Dat Alcides een overwinning goed kon gebruiken, is een understatement. Maar de ploeg uit Meppel moest vanmiddag ook haar meerdere erkennen in Hoogeveen. Heino boekte daarentegen een zeer belangrijke zege op VKW. In de eerste klasse D slaagde Columbia er niet in de eerste driepunter van het seizoen een goed vervolg te geven, terwijl de topper tussen Steenwijkerwold en Wacker geen winnaar opleverde. Dat en nog veel meer kwam vandaag voorbij in het liveblog.