Volledig scherm
Er viel weer te genieten op de amateurvelden © Pro Shots

Geniet van deze heerlijke goal en een slecht uitgevoerde tackle

Afgelopen weekend geen competitie- maar interlandvoetbal voor de profs. Ook voor de meeste amateurs stond geen competitievoetbal maar bekervoetbal op het programma. Er viel weer te genieten van heerlijke doelpunten en snoeiharde tackles.

Jorrit laat zien hoe het moet

Speler van EGVV Jorrit showt zijn teamgenoten en tegenstander wat hij in huis heeft. Vanuit een vrije trap krult hij de bal keurig binnen. Hij en zijn ploegmaten zijn na het verschalken van de doelman door het dolle heen. Zo doe je dat dus.

De eerste kampioenen bij VV Berkum

De dames van VV Berkum sleepten de eerste prijs van het seizoen binnen. Afgelopen zaterdag pakten zij het periodekampioenschap. De dames waren op het eigen sportpark met 4-1 te sterk voor de dames van SC Genemuiden. 

Een harde tackle bij Zwolle SV

Een verdediger van Zwolle SV maaide zijn tegenstander onderuit door hem letterlijk de benen onder het lijf vandaan te schoppen. De scheids kon in deze kwestie niet anders dan fluiten voor een vrije trap tegen de mannen van Zwolle SV. Volgende keer misschien een ietwat minder 'onhandige' ingreep zo dichtbij het eigen goal?

De ideale amateurvoetballer

Deze speler van ASC '62 uit Dalfsen bediende zich vlak voor de wedstrijd nog even van een nicotineshot. Maar of die peuk hem daadwerkelijk geholpen heeft in de wedstrijd is de vraag...

Amateurvoetbal