De derby tussen de favorieten in de vierde klasse F, Groen Wit’62 en Apeldoornse Boys, werd een spannend duel dat in balans bleef. Orlando van Zeist kopt, ondanks de aanwezigheid van Daan Wijnbergen (links) en Ronald Zieverink.
Volledig scherm
PREMIUM
De derby tussen de favorieten in de vierde klasse F, Groen Wit’62 en Apeldoornse Boys, werd een spannend duel dat in balans bleef. Orlando van Zeist kopt, ondanks de aanwezigheid van Daan Wijnbergen (links) en Ronald Zieverink. © Pim Velthuizen

Groen Wit’62 en Apeldoornse Boys willen allebei een hoofdrol spelen

Vierde klasseDe ene trainer was vooraf blij geweest met een punt, maar baalde achteraf dat het er geen drie waren geworden. De andere trainer had bij de competitiestart gerekend op een driepunter, maar moest zich na 90 enerverende minuten tevredenstellen met een 2-2 gelijkspel. 

  1. Oudgediende Wentink gaat door tot Tonego zijn opvolging klaar heeft staan
    PREMIUM
    Derde klasse

    Oudgedien­de Wentink gaat door tot Tonego zijn opvolging klaar heeft staan

    Een vaste waarde die aardappels moet rooien of schuiven met spelers uit diverse elftallen; het is voor trainers van dorpsclubs in de polder eerder regel dan uitzondering. Henk Sleurink heeft er bij Tonego een flinke Jan van Haasteren-puzzel aan, ook al omdat de aanwas vanuit de jeugd stokt. Toch is er tegen het grote Sneek Wit Zwart bijna een succesje, maar op de valreep nemen de Friezen de punten mee: 1-2.

Amateurvoetbal