Hendrik Bakker, invaldoelman van SV Urk, moest driemaal de bal uit zijn net halen maar bleef desondanks overeind in de verloren klassieker tegen Staphorst.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Bakker, invaldoelman van SV Urk, moest driemaal de bal uit zijn net halen maar bleef desondanks overeind in de verloren klassieker tegen Staphorst. © Freddy Schinkel

‘Groentjes’ blijven overeind in klassieker tussen Urk en Staphorst

Derde divisieIn de basis beginnen vanwege een schorsing van de directe concurrent. Dan moet je die ultieme kans grijpen. Staphorst-linksback Jasper Huizing en Urk-keeper Hendrik Bakker kijken met een goed gevoel terug. Door de 1-3 winst van Staphorst is de lach van Huizing na afloop het breedst.

  1. Herboldt rook aan profvoetbal maar is blij bij WSV: ‘Ik zie het vooral als leerzaam avontuur’
    PREMIUM
    eerste klasse

    Herboldt rook aan profvoet­bal maar is blij bij WSV: ‘Ik zie het vooral als leerzaam avon­tuur’

    APELDOORN - Hij mocht een jaartje ruiken aan een professionele voetbalomgeving, nu is hij alweer enkele seizoenen terug bij zijn jeugdliefde, WSV. Jorrel Herboldt speelde even voor Vitesse in Arnhem en is vooral blij met de ervaringen die hij daar opdeed. Zondagmiddag stuntte hij met de Apeldoornse eersteklasser door de ongenaakbare koploper De Bataven met 2-1 te verslaan. ,,Wij hebben gewoon heel veel zelfvertrouwen in deze fase.”