Volledig scherm
FC Lienden-trainer Hans Kraay jr zag zijn team nipt gelijkspelen. Archieffoto © Marcel Bonte (ProShots)

Hans Kraay Jr. vraagt schouderklopje van Johan na winst op HHC

HARDENBERG – Terwijl er op het veld bij HHC Hardenberg – FC Lienden weinig spectaculairs gebeurde, zorgde de aanwezigheid van Hans Kraay Jr. als coach van de uitploeg voor genoeg reuring. Het publiek in Hardenberg genoot van de druktemaker.

Er werden volop handtekeningen en foto’s gevraagd en af en toe werd er vanaf de tribune iets geroepen om de Hansie Hansie uit de tent te lokken. De oud-voetballer en huidig televisiepresentator voldeed niet aan het beeld dat Wilfred Genee bij Voetbal Inside vaak schaatst. Zijn jasje bleef aan, maar toch was het geen moment stil rond Hans Tijdens de wedstrijd klonk zijn stem regelmatig over sportpark De Boshoek. Een roep naar de scheidsrechter of motiverende woorden naar een van zijn spelers. Met een 0-1 winst als gevolg. “Daar verdien ik wel schouderklopje van Johan voor”, klonk het voor de camera van De Stentor.

Voetbal Inside
Na de wedstrijd in de Tweede Divisie, en niet Topklasse zoals in het filmpje gezegd wordt, sprak Hans zich uit over de heren van Voetbal Inside, hun blik op de Tweede Divisie en de waardering die ze voor hem hebben. “Eigenlijk houden ze ont-zet-tend veel van me. Ik wil Johan, Wilfred en René vragen of ze iets meer willen tonen dat ze toch wel een heel klein beetje van me houden.”

Amateurvoetbal