Rohda Raalte moest er even op wachten, maar de eerste overwinning in de Vierde divisie is een feit. De ploeg van Laurens Knippenborg was in de derde speelronde met 1-3 te sterk voor Rkvv Velsen. De promovendus lijkt nu eindelijk los.
Volledig scherm
Rohda Raalte moest er even op wachten, maar de eerste overwinning in de Vierde divisie is een feit. De ploeg van Laurens Knippenborg was in de derde speelronde met 1-3 te sterk voor Rkvv Velsen. De promovendus lijkt nu eindelijk los. © Gerard Vrakking

Heino stelt teleur, blijdschap en vooral opluchting bij Rohda Raalte en beloning blijft uit voor Alcides

LiveblogRohda Raalte kroonde zich een paar maanden geleden op overtuigende wijze tot kampioen van de eerste klasse E en dus wordt er veel van de ploeg verwacht in de Vierde divisie. De eerste zege is na drie wedstrijden in ieder geval een feit. Heino beleefde daarentegen een teleurstellende middag, terwijl Alcides naliet zichzelf te belonen. In de KNVB Districtsbeker was vooral Warnsveldse Boys uitstekend op dreef.

  1. Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitstekende zaken en Columbia pakt een punt
    Liveblog

    Alcides verliest voor de achtste keer op rij, Rohda Raalte doet uitsteken­de zaken en Columbia pakt een punt

    Er is weliswaar nog één speelronde te gaan tot de winterstop, maar Rohda Raalte zal ongetwijfeld met een goed gevoel terugkijken op de eerste seizoenshelft. De ploeg van Laurens Knippenborg won vandaag met 0-1 van Westlandia en doet daarmee uitstekende zaken in de Vierde divisie A. Heino leed een nipte nederlaag tegen de koploper, terwijl Alcides haar meerdere moest erkennen in Purmersteijn. In de eerste klasse D pakte Columbia een punt en dat zal na twee nederlagen voelen als een overwinning.