SV Urk kwam ook in de uitwedstrijd tegen DVS'33 op achterstand, maar de ploeg van Gert-Jan Karsten gaf zich niet zomaar gewonnen en maakte beëindigde een dramatische reeks van zes nederlagen. Dinsdagavond neemt SV Urk het in de KNVB Beker op tegen Staphorst.
Volledig scherm
SV Urk kwam ook in de uitwedstrijd tegen DVS'33 op achterstand, maar de ploeg van Gert-Jan Karsten gaf zich niet zomaar gewonnen en maakte beëindigde een dramatische reeks van zes nederlagen. Dinsdagavond neemt SV Urk het in de KNVB Beker op tegen Staphorst. © Maarten van de Biezen

Heino verslaat Alcides, Rohda Raalte boekt tweede zege op een rij en SV Urk weet weer wat winnen is

LiveblogNa zes opeenvolgende nederlagen moest SV Urk ook nog eens op bezoek bij DVS’33, het team in vorm. Maar in Ermelo knokte de ploeg van Gert-Jan Karsten zich naar een verdiende zege. Ook SC Genemuiden kreeg uiteindelijk loon naar werken, terwijl Berkum het (veel) te spannend maakte. Een mooie speeldag kreeg een passend slot. In ieder geval voor Rohda Raalte, dat met 4-3 won van VOC, én voor Heino. De ploeg van Martijn de Vogel boekte op bezoek bij Alcides haar eerste zege van het seizoen. Dat en nog veel meer kwam vandaag voorbij in het liveblog.