Ontlading bij Go Ahead Kampen en die is terecht. De Kampenaren wonnen zaterdagmiddag met 3-1 van DZC'68 en gaan daardoor samen met CSV Apeldoorn aan kop in de eerste klasse E.
Volledig scherm
PREMIUM
Ontlading bij Go Ahead Kampen en die is terecht. De Kampenaren wonnen zaterdagmiddag met 3-1 van DZC'68 en gaan daardoor samen met CSV Apeldoorn aan kop in de eerste klasse E. © Foto Freddy Schinkel

Heino verslaat Rohda Raalte en klimt naar koppositie, ook Go Ahead Kampen, Batavia’90 en CSV Apeldoorn doen goede zaken

Teruglezen liveblogOok zonder voetbal in de Jack’s League, Derde Divisie en Hoofdklasse viel er zaterdag genoeg te genieten op de amateurvelden. Zo speelde Go Ahead Kampen op eigen veld de kraker tegen DZC’68. De Kampenaren kwamen weliswaar op achterstand, maar stapten uiteindelijk alsnog als winnaar van het veld. In dezelfde competitie – 1D – won CSV Apeldoorn van DOS Kampen, waardoor Go Ahead Kampen en de ploeg uit Apeldoorn gezamenlijk aan kop gaan. In 1E veroverde Heino dankzij een zege in de Sallandse derby de koppositie. Ook Hatto Heim en Batavia’90 boekten belangrijke driepunters. Lees en kijk alles nog eens rustig terug in onderstaand liveblog. 

Amateurvoetbal