Jarmo van ’t Hof gaat na tien jaar bij Colmschate zijn traptechniek komend seizoen weer etaleren bij Helios.
Volledig scherm
Jarmo van ’t Hof gaat na tien jaar bij Colmschate zijn traptechniek komend seizoen weer etaleren bij Helios. © Ronny te Wechel

Helios legt met Van ‘t Hof en Zandvliet twee klinkende namen vast

SPELERSCARROUSELHelios speelt komend seizoen in de kelder van het zaterdagvoetbal, de vierde klasse. Maar dat gebeurt wel met een paar klinkende namen in de selectie. Jarmo van ‘t Hof en Djeremy Zandvliet keren terug op Colmschate-Zuid.

Van 't Hof (31) maakte de laatste jaren een regiment doelpunten voor Colmschate. Nu keert hij na tien jaar afwezigheid terug bij de club waar hij opgroeide en vier seizoenen (2006/2010) in het eerste team speelde. Met de aanwezigheid van trainer Harry Decheiver als één van de redenen.

Zandvliet (27) heeft sinds zijn vertrek bij Helios - negen jaar geleden - een langere route achter de rug. Een doorbraak bleef uit bij FC Zwolle en Go Ahead Eagles, maar bij hoofdklasser Rohda Raalte groeide hij uit tot een vaste waarde. Nu volgt een behoorlijke stap terug.

Met de twee versterkingen dient het team van Decheiver zich meteen aan voor een opmars in het zaterdagvoetbal. Helios maakte in november kenbaar dat het wilde overstappen van het zondag- naar het zaterdagvoetbal.

Amateurvoetbal