Er staat vooralsnog geen maat op HHC Hardenberg. De ploeg van Pascal Diender staat na drie wedstrijden op negen punten en gaat daarmee aan kop in de Tweede divisie.
Volledig scherm
Er staat vooralsnog geen maat op HHC Hardenberg. De ploeg van Pascal Diender staat na drie wedstrijden op negen punten en gaat daarmee aan kop in de Tweede divisie. © Pro Shots / Ron Jonker

HHC Hardenberg en SV Urk blijven indruk maken, late domper voor Berkum en DVS’33 weet opnieuw niet te winnen

LiveblogHHC Hardenberg is de nummer twee van het afgelopen seizoen in de Tweede divisie en is er veel aan gelegen om die prestatie op z’n minst te evenaren. De competitiestart is in ieder geval indrukwekkend. Ook SV Urk is uit de startblokken geschoten. DVS’33 en Berkum moeten daarentegen snel uit een ander vaatje gaan tappen, anders kan het nog wel eens een héél lang seizoen worden voor beide ploegen.

  1. Na winst in kelderduel mag TKA weer voorzichtig omhoog kijken
    PREMIUM
    Vierde klasse

    Na winst in kelderduel mag TKA weer voorzich­tig omhoog kijken

    Het had niet veel langer moeten duren in het Orderbos. Scheidsrechter Jansen floot het kelderduel tussen TKA en Vaassen tegen de klok van half vijf precies op het juiste moment af. Wanneer hij meer tijd had bijgeteld had de invallende schemering verder voetballen onmogelijk gemaakt. Nu kwam er in elk geval voor de Orderbosclub na de 2-0 zege op de nog altijd puntloze Vaassenaren weer volop licht in de duisternis.