Doelman Nick Borgman houdt Johnny Lommers van een treffer af. Maar in blessuretijd is de goalie van HHC kansloos als hij twee man voor zich ziet opduiken.
Volledig scherm
Doelman Nick Borgman houdt Johnny Lommers van een treffer af. Maar in blessuretijd is de goalie van HHC kansloos als hij twee man voor zich ziet opduiken. © Pro Shots / Marcel van Dorst

HHC Hardenberg is bij Kozakken Boys een kat die wel blaast, maar niet bijt

TWEEDE DIVISIEDe opgaande lijn van HHC Hardenberg is drastisch omgebogen. Na de uitschakeling in het toernooi om de KNVB-beker verliest de formatie van trainer Bert van Hunenstijn ook bij Kozakken Boys (2-0).

  1. Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJsselstreek haalt uit tegen De Hoven
    PREMIUM
    Teruglezen liveblog

    Alcides boekt nieuwe zege, Rohda Raalte klimt naar koppositie in 1E en IJssel­streek haalt uit tegen De Hoven

    Na pijnlijke nederlagen tegen HBS (0-3) en De Zouaven (7-0) en een gelijkspel tegen hekkensluiter Emmen leek Alcides de draad volledig kwijt te zijn. Niets blijkt echter minder waar. De ploeg uit Meppel boekte boekte zondagmiddag haar tweede opeenvolgende zege: TAC’90 werd met 6-3 verslagen. Het was niet het enige spektakelstuk op deze zondag, want Columbia en BVC’12 maakten er met acht doelpunten ook een feestje van. In dezelfde competitie deelde Rohda Raalte een tik uit aan Dalfsen, terwijl Apeldoornse Boys in 4F nipt te sterk was voor Beekbergen. Er viel in ieder geval weer genoeg te genieten. Herbeleef de voetbalzondag in onderstaand liveblog.

Amateurvoetbal