Doelman Tom Holleboom (op de foto namens Staphorst in de verdrukking tegen Urk) speelt komend seizoen weer voor d’Olde Veste.
Volledig scherm
Doelman Tom Holleboom (op de foto namens Staphorst in de verdrukking tegen Urk) speelt komend seizoen weer voor d’Olde Veste. © Foto Freddy Schinkel

Holleboom en Kwant prominente nieuwelingen bij d’Olde Veste

SPELERSCARROUSELEersteklasser d’Olde Veste heeft vier nieuwe spelers vastgelegd voor het aanstaande seizoen. De bekendste namen zijn Tom Holleboom en Juules Kwant.

Doelman Holleboom (29) keert terug in Steenwijk na een seizoen bij Staphorst, waar hij voor de winterstop als eerste doelman fungeerde. Holleboom raakte daarna geblesseerd aan de knie en komt nu terug bij zijn oude club.

Juules Kwant (18) trekt het shirt weer aan van de club uit zijn jeugd. Het talent verkaste naar PEC Zwolle en speelde dit seizoen bij tweedeklasser FC Meppel.

Middenvelder Thiemen Pen (26) droeg de laatste jaren de shirts van VV Heerenveen, Flevo Boys, Joure en Heerenveense Boys. De vierde nieuweling is Bas de Vries (21), de topscorer van derdeklasser Havelte. De Vries probeerde het eerder op een hoger niveau, bij Staphorst.

Amateurvoetbal