Quinton Justiana wordt uitgebreid geknuffeld. Hij was zaterdagmiddag bij HTC verantwoordelijk voor alle vier de treffers van zijn ploeg, die dan ook met 2-4 won van VSW.
Volledig scherm
PREMIUM
Quinton Justiana wordt uitgebreid geknuffeld. Hij was zaterdagmiddag bij HTC verantwoordelijk voor alle vier de treffers van zijn ploeg, die dan ook met 2-4 won van VSW. © Pedro Sluiter

HTC wil niet alleen maar leunen op de schouders van Quinton Justiana, de man van een kwartet treffers

vierde klasseIn de boeken staat dat VSW - HTC in 2-4 eindigt, maar eigenlijk eindigt VSW - Quinton Justiana in 2-4. De vaardige buitenspeler is verantwoordelijk voor alle goals van de Tuinders, die hun eerste punten van het seizoen binnen hebben.

  1. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
    PREMIUM

    Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

    Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”