Jop van der Linden en Columbia treffen komend seizoen in de eerste klasse nieuwe rivalen. De Apeldoornse club keert voor het eerst sinds 1992 terug in de eerste klasse.
Volledig scherm
Jop van der Linden en Columbia treffen komend seizoen in de eerste klasse nieuwe rivalen. De Apeldoornse club keert voor het eerst sinds 1992 terug in de eerste klasse. © Kevin Hagens

Indelingen amateurvoetbal seizoen 2020/2021

INDELINGNog eerder dan gebruikelijk heeft de KNVB de indelingen bekendgemaakt voor het aanstaande seizoen. De nieuwe competitie begint - na drie bekerwedstrijden - in het weekeinde van 19 en 20 september. De clubs in de divisies en de hoofdklassen openen hun competitie op 5 en 6 september.

  1. Fanatiek voetbalteam azc Hardenberg traint zich suf en zoekt een tegenstander: ‘Wie durft?’
    PREMIUM
    Video

    Fanatiek voetbal­team azc Hardenberg traint zich suf en zoekt een tegenstan­der: ‘Wie durft?’

    Ze komen uit Gambia en Nigeria - en een enkeling uit Eritrea - en zitten in verschillende stadia van hun asielprocedure te wachten in het azc in Hardenberg. Maar stilzitten is geen optie voor deze jonge mannen: één, soms twee keer per dag traint dit voetbalteam op de velden van HHC Hardenberg. Nu nog een tegenstander. ,,Wij zijn er klaar voor”, aldus coach Ali Moussa.

Amateurvoetbal